• Okategoriserade

  Häng med ”Kila runt”

  Vill du komma ut och röra på dig ska du passa på att hänga med promenadgruppen ”Kila runt”. Varje vecka anordnas en gemensam promenad någonstans i Kila. Turerna är mellan 2-8 km och går både på landsväg, skogsväg och gamla stigar. Kila byalag har sponsrat med reflexvästar för trafiksäkerheten skull. Promenadtakten anpassas så att alla hänger med, man måste ju kunna prata också!

  Efter promenaden blir det fika med medhavd fikakorg. Ibland finns det även möjlighet att grilla. Ett perfekt tillfälle att träffa folk och få se lite nya platser i Kila. Ta gärna med din fyrbenta vän.

  Nu är det två år sedan ”Kila runt” startade och det firas den 23 augusti med promenad följt av pizza på Wiksfors bruk i Långserud. Mer information finns i facebook-gruppen ”på gång i Kila”. Sök på Birgitta Rudqvist.

 • Okategoriserade

  Grillplatsen

  Nu har byalaget snyggat till på grillplatsen igen. Det kräver en hel del arbete för att hålla den i ordning under sommaren. På bilden syns Roger, Morgan och Stefan.

  Passa gärna på att göra ett besök och njut av denna vackra plats. Tänk dock på brandrisken.

 • Okategoriserade

  Nu kan du läsa tidigare bygdeblad

  Nu finns bygdebladen från 2019 på hemsidan. Har du tappat bort ett bygdeblad eller bara är nyfiken på vad som hände i Kila under 2019? Nu har du chans att läsa dem här. Tanken är att tidigare års upplagor kommer att publiceras på hemsidan allt eftersom.

 • Information

  Välkomna till Kila Byalag!

  Vad roligt att ni har hittat hit! För närvarande är vår hemsida under konstruktion, men när vi väl fått fart på kalaset så kommer information, bilder och bygdeblad finnas tillgängligt för er även från dator, mobil och surfplatta.

  Tills dess kan ni väl passa på att ta en härlig tur i vårvädret och besöka Kila och dess vackra natur? Tar ni några fina bilder på vägen får ni gärna skicka in dem till oss på vår email: kilabyalag@gmail.com

  Ta hand om er så länge!

  /Det glada gänget i Kila Byalag