• Okategoriserade

  Häng med på promenad med Kila runt

  Njut av naturen i alla väder och passa på att bekanta dig med olika vackra platser i Kila. Kila runt är en promenadgrupp där alla är välkomna. Syftet är att komma ut i naturen, få frisk luft och att få umgås. Promenaderna går längs olika slingor och avslutas med fika. Promenadtakten anpassas så att alla kan hänga med. Kontakta Birgitta Rudqvist Persson 070-670 70 69 för mer information.

  Promenadprogram våren 2021:

   

 • Okategoriserade

  Häng med ”Kila runt”

  Vill du komma ut och röra på dig ska du passa på att hänga med promenadgruppen ”Kila runt”. Varje vecka anordnas en gemensam promenad någonstans i Kila. Turerna är mellan 2-8 km och går både på landsväg, skogsväg och gamla stigar. Kila byalag har sponsrat med reflexvästar för trafiksäkerheten skull. Promenadtakten anpassas så att alla hänger med, man måste ju kunna prata också!

  Efter promenaden blir det fika med medhavd fikakorg. Ibland finns det även möjlighet att grilla. Ett perfekt tillfälle att träffa folk och få se lite nya platser i Kila. Ta gärna med din fyrbenta vän.

  Nu är det två år sedan ”Kila runt” startade och det firas den 23 augusti med promenad följt av pizza på Wiksfors bruk i Långserud. Mer information finns i facebook-gruppen ”på gång i Kila”. Sök på Birgitta Rudqvist.

 • Okategoriserade

  Grillplatsen

  Nu har byalaget snyggat till på grillplatsen igen. Det kräver en hel del arbete för att hålla den i ordning under sommaren. På bilden syns Roger, Morgan och Stefan.

  Passa gärna på att göra ett besök och njut av denna vackra plats. Tänk dock på brandrisken.

 • Okategoriserade

  Nu kan du läsa tidigare bygdeblad

  Nu finns bygdebladen från 2019 på hemsidan. Har du tappat bort ett bygdeblad eller bara är nyfiken på vad som hände i Kila under 2019? Nu har du chans att läsa dem här. Tanken är att tidigare års upplagor kommer att publiceras på hemsidan allt eftersom.