Okategoriserade

Häng med ”Kila runt”

Vill du komma ut och röra på dig ska du passa på att hänga med promenadgruppen ”Kila runt”. Varje vecka anordnas en gemensam promenad någonstans i Kila. Turerna är mellan 2-8 km och går både på landsväg, skogsväg och gamla stigar. Kila byalag har sponsrat med reflexvästar för trafiksäkerheten skull. Promenadtakten anpassas så att alla hänger med, man måste ju kunna prata också!

Efter promenaden blir det fika med medhavd fikakorg. Ibland finns det även möjlighet att grilla. Ett perfekt tillfälle att träffa folk och få se lite nya platser i Kila. Ta gärna med din fyrbenta vän.

Nu är det två år sedan ”Kila runt” startade och det firas den 23 augusti med promenad följt av pizza på Wiksfors bruk i Långserud. Mer information finns i facebook-gruppen ”på gång i Kila”. Sök på Birgitta Rudqvist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *